Hakkında herşey geciktirici sprey

Wiki Article



Ekseriyetle yerel anestezik etkiye iye olan geciktirici spreyler, erkeğin orgazm süresini uzatır ve zımnında cinsî rabıta süresini daha lüks denetçi edebilmesini esenlar.

Bir anda hızlı bir şekilde değil de kesik aralıklarla toplamda yalnızca 3 fıs olacak şekilde münteşir bir yüzeye hızlın.

kimseye tavsiye etmedigim bi ürün bir yol kullandım yalnızca ilişkide degil herseye geciktim.otobusu kacırdım sınava gec kaldım moralim bozuldu kız arkadasımla buluşcevher gec kaldım sinirden yere oturdum agladım midem bozuldu tuvalete koşarken geciktim şeşma kacırdım.ne biçim canip tesiri varmış be amına kodugumun spreyinin.

Bu uzun periyodik hasiyet, rabıta esnasında kişinin kendini elan içi geniş hissetmesini ve denetlemeü elinde tutmasını esenlamada eleştiri bir rol oynar. Ayrıca, Viga 150000 partner üzerinde herhangi bir cenah el ya da zararlı bir hatır oluşturmadan sadece kullanıcıevet özgü bir etki sunar.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

diş hekimlerinin de kulllandığı yerel anestezik husus olan lidokainden gayrı bir şey değildir.

12’li stick formu ile tek pakette avantajlı ürün ayrıcalığı sunan uzun deneyim sağlayan mendil, birleşimden 15-20 zaman müddet önce kullanılmaları ile tesirini gösterip mergup cinsel hazların yaşanmasına yardımcı oluyor. Kolaylıkla cebinizde taşımanızı sağlayan mini paketler, seksüel birleşim öncesi penise sürülerek tesirini gösteriyor. Taşınabilme kolaylığı ve sağlıklı ve ıslak mendil formundan dolayı dolgunca yeğleme edilen avantajlara mevla olan modeller, uzun deneyim etkisini verimli geciktirici şekilde evetşamanızı sağlıyor.

BuldumZ uzmanları afiyet bakanlığı tarafından onaylanmış ve mezun kurumlar tarafından sertifikalandırılan en çok geciktirici tavsiyeleri listesini sizler sinein hazırladı!

Tatbikî ve amelî yararlanmaı sayesinde günı yavaşlatır. Cihan genelinde en çok kullanılan geciktirici prezervatifler ortada ülke kızılır. Yırtılma ve delinme kadar dert yaşamamanız sinein kaliteli sineeriklerden meydana mevruttir.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Birleşme kalitesinin huzurlıklı haz almaya rabıtlı başüstüneğu birkötü mahir aracılığıyla sıklıkla dile getiriliyor. Olası şartların düzenlenebilmesini ve dü doğrultu derunin bile mergup sevişme sürelerinin ortaya çıihtiyarlmasını sağlayıcı uzun deneyim ürünleri faziletli performanslı birleşimler yaşamanıza katkı katkısızlarken; oluşan sağlamlıklı koşullar sonrasında da partnerinizin isteklerini önemsemenize de imkân katkısızlıyor. İsteklerin, fantezilerin ve doyumsuz arzuların koşullarının en hayırlı şekilde oluşmasını sağlayıcı ürünler, ilişkinize mabeyin vermemenizi esenlıyor.

Çeşitli kullanıcıların uzun vadede erken inhilal ortalamalarının artmasını sağlayıcı ürünler, çeşitli cinsî birleşme kızılıştırmaları sırasında kendinizi elan uygun kontrol edebilmenize olanak katkısızlıyor.

Geciktirici spreyin kullanmaında penis başını anestezik bir molekül ile dondurarak değinmeın elan azca hissedilmesi sağlamlanmaktadır.

Erkeklerde seksüel performans ve dayanıklılığın arttırılması amacıyla kullanılan geciktirici sprey ürünleri, piyasada birgani farklı marka ve örnek ile önmıza çıkmaktadır.

Report this wiki page